Annons ↓ Annons ↑

La Majonnaise kommer till Göteborg

Boulefestivalen La Majonnaise kommer till Göteborg, närmare bestämt Rosenlundskajen och Boulebar Rosenlund den 24-26 augusti. 

Boulefestivalen La Majonnaise drog igång redan 1995 och är Sveriges största öppna bouletävling där amatörer får chansen att möta världseliten från Sverige, Belgien och Frankrike. Under La Majonnaise-turnén kommer bouletävlingen att besöka Boulebar i Göteborg, Malmö och Örebro innan det är dags för final i Stockholm.

– Det som utmärker La Majonnaise  är mixen mellan människor, mat, musik och boule. Rosenlundskajen är den perfekta platsen för en festival med närheten till vattnet och den vackra utsikten. Det är ett fantastiskt ställe att bara komma och hänga på, men jag uppmanar verkligen alla att testa att vara med och tävla. Det är enkelt att komma igång och våra bouleguider är redo med sina bästa tips. Nybörjartur utlovas till alla, säger projektledare Sigrid Bersmann.

Om du inte tycker att boule är kvällens höjdpunkt utan prioriterar härligt häng har La Majonnaise en go lineup med dj:s såsom Shakarachi & Stranéus, Albin Hallberg, Assia Dahir och Karl Sundström, dessutom står Vita Bergen på scen innan de ger sig av på Asien-turné.

Blev du sugen på att kavla upp ärmarna och spela lite boule i sensommaren? Läs mer om La Majjonnaise och anmäl lag här.