Annons ↓ Annons ↑

Veckans fem bästa v.39

Veckans fem bästa är här! Djungeltrummans redaktion har precis som vanligt finkammat Göteborg på veckans fem bästa aktiviteter. Vecka 39 bjuder bland annat på en konstnärlig afton på Folk och konserter med Sibille Attar, Tove Styrke, Les Big Byrd och Beverly Kills.

Les Big Byrd + Support: Beverly Kills

Har du också sjungit med i Les Big Byrds hit Two Man Gang sedan den släpptes? Nu har du chansen att göra det bland folk i ett tvättäkta publikhav Fira in att restiktionerna släpps på Pustervik med en konsert som heter duga. Som förband hittar du dessutom Göteborgs alldeles egna post-punk pärlor Beverly Kills. Denna onsdagsafton kan inte bli annat än fenomenal.
Onsdag 29/9, klockan 19.00, Pustervik, åldersgräns 18 år, biljett 240 kr + serviceavgift

Drink & Draw!

Drink & Draw är tillbaka på Folk! Under fredagskvällen kan du slå dig ned i foaljétrappan och plocka en penna och papper och vänta tills inspirationen kickar in. Här är såväl konstnärssjälar som nyfikna förstagångsdeltagare välkomna och själva temat för kvällen är djur vilket lämnar det ganska fritt fram att skissa upp precis vad du vill på pappret.
Fredag 1/10, klockan 18.00-20.00, Folk

Sibille Attar

Sibille Attar är tillbaka med albumet A History of Silence som är producerad av Sibille Attar själv. Här blandas skarpa melodier med atmosfäriska ljudlandskap i en popsymfoni som flirtar med åttiotalsinfluenser.   På lördagskvällen står hon på Oceanens scen redo att ta med publiken på en resa genom hennes alldeles egna universum.
Lördag 2/10, klockan 20.00, Oceanen, åldersgräns 20 år, biljett 190 kr

Tove Styrke x West Pride 2021

Tove Styrke släppte singeln Mood Swings i somras som handlar om att acceptera sig själv och att alla är olika och inhyser flera personlighetsdrag och karaktärer som inte alltid visas utåt. Nu kommer hon till   Göteborg och West Pride för ett gig där hon kommer att framföra såväl nya som gamla låtar.
Lördag 2/10, klockan 19.00, Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen, fri entré

Sisters of Invention
Systraduon Sisters of Invention utgörs av systrarna Malin och Karolina Almgren som har hyllats i såväl Sverige som resten av Europa. Under lördagskvällen står de på scen hos Villa Vulkan redo med en sättning bestående av trumset och saxofon som toppas med sång, loopar och sampling pad. Förbered dig på en spännande musikupplevelse.
Torsdag 30/9, klockan 19:00, Villa Vulkan (Sockerbruket 23,) biljett 130 kr, studentpris 90 kr