Annons ↓ Annons ↑

Veckans fem bästa v.43

Ny vecka nya tag! Djungeltrummans redaktion har precis som vanligt finkammat Göteborg på veckans fem bästa. Vecka 43 bjuder på ostron och kaviar, James Baldwin, en releasefest och en dag fylld av klimatsmarta idéer. 

James Baldwin och BLM
Följ med på en helkväll med samtal med Majsa Allelin, Nathan Hamelberg och Betlehem Isaak om James Baldwin och Black lives matter som arrangeras inom ramen för samtalsserien Slutet på mardrömmen om raser. Det finns bara 50 platser så vill du säkra din plats för kvällen får du se till att vara vid Oceanen i tid.
Torsdag 22/10, Oceanen, klockan 18.00-20.00, 20 år

Ostron, kaviar och vinevent
Vill du sätta guldkant på din fredag är Fiskbar17 the place to be. Här står ostronprovning på schemat och kvällen till ära finns det hela fyra olika sorter som paras ihop med friska viner, därefter kommer fyra sorters kaviar att serveras ihop med boveteblinis, smetana och andra klassiska tillbehör. Fyra av allt som är gott med andra ord. Dessutom har de bjudit in sommelier Emil ”Päven” Wingate från Springwine som kommer att prata lite om det som serveras i glasen.
Fredag 23/10, Fiskbar17, klockan 17.30-20.00 och 20.30-22.30 (20 platser per sittning), 995 kr, bokning: fiskbar17@gmail.com

Hurula live!
Nämen se där, lite livemusik! Äntligen. Gillar du Hurula och har du suktat efter en liveupplevelse så är detta det perfekta evenemanget. Under kvällen kommer två gig att hållas för att möjliggöra att så många som möjligt ska få kunna ta del av musiken. Biljett till evenemanget och skiva köper du på bengans.se.
Lördag 24/10, Fyrens Ölkafé, klockan 19.00

Houman Sebghati – Skuldsaneringen
Hur länge sedan var det inte sedan man gick på releaseparty? Nu kan du bryta hemmaslentrianen och gå på Houman Sebghatis releasefest för albumet Skuldsaneringen. Förvänta dig legendariska vibbar från dj-båset.
Lördag 24/10, Barabicu, klockan 22.00-02.00

Win Win Youth Arena
Hos Win Win Youth Arena kan du ägna en hel dag åt att få nya perspektiv på hållbarhet och hållbar utveckling. Här bjuds det in till filmvisningar, diskussioner, klädbyten, en terapisoffa mot klimatångest, open-stage, live-poddar, musik och konstutställning.
Onsdag 21/10, Auktionsverket Kulturarena, klockan 12.00-22.00