Helgens klubbrunda!

Glömde du att det skulle bli helg och slutade helt att planera för utgång, sena kvällar och roligheter? Tur då, att klubbrundan ger dig allt du behöver!

Torsdag
Idag lanseras AirDine! Vi och våra vänner därifrån tycker självklart att det är underbart, så om du inte vet vad du ska laga till mat ikväll kan du ladda ner appen och sen gå och ät hos främlingar. Själv ska jag stå och dricka vin på deras lanseringsfest, för att sen ta mig vidare till Oceanen för en mindre PR-kåt stämning. Där händer det nämligen väldigt spännande musikexperiment, jag känner mig ovetandes om det mesta så det kan sluta hur som helst.

Fredag
Avled du när Beyoncé släppte sin Formation och kan inte sluta dansa till denna? Då ska du till Nefertiti Dance Friday – de kommer nämligen bara spela Queen Bey hela kvällen! Känner du att du hellre svettas till drömsk popmusik spelar P3 Guld-favoriten Maja Francis på Festivalrykten.se:s födelsedagskalas på Yaki-Da.

Lördag
Jazzhuset
gör en sjuk grej, och håller av oklar anledning stängt på fredag. Det måste vara sen innan vår tidräkning det hände senast? Så därför tänker jag att det någonstans blir extra bra, på lördagen. All fredagens öl, all fredagens hångel och all fredagens rökande i rökruta – förflyttas till lördagen när Love Tip håller låda. Make sense? Yes – extra allt.

Inte din grej? På djungeltrumman.se/klubbguide hittar du allt som händer i helgen!

Ha en fin helg! / Moa