Annons ↓ Annons ↑

Maple & Rye styr releasefest i taklägenhet

Om en vecka släpper Maple & Rye singeln For everything och firar med releasefest. Eventet hålls i en taklägenhet i Linne och endast 40 personer personer får plats.

Hiskligt tjatande om Maple & Rye, nu igen?! Ja, den 21 september kommer nya singeln For everything och i samband med släppet bjuder bandet dessutom in till hemmafest.

Eventet hålls i en taklägenhet i Linné och rymmer bara 40 gäster. Bandet utlovar akustisk live-musik plus premiärvisning av sin nya musikvideo till singeln (gjord av Faramarz Gosheh!). Bar Robusta och Tredje Långgatans kockar står för den mer ät – och drickvänliga rekvisitan.

Biljetterna släpps idag, klockan 17 och tar gissningsvis slut innan en överhuvudtaget hunnit komma på tanken. Till den obotliga optimisten: håll koll på Facebook-sidan. 

Om den nya singeln ”For everthying” säger bandet såhär:

”Vissa av oss har turen att träffa den där personen som gör allt i livet vackert. Som får dig att se färger runt omkring trots att det alltid känts som att man var ritad i svartvitt. Vissa av oss är också dumma, klumpiga, ouppmärksamma nog att förstöra denna relation. For Everything är en låt som uttrycker just denna ångest. Att inse att vad man hade var perfekt och att man nu har slängt bort det enda som på riktigt var värt någonting. Att ligga där i sin ensamhet med en enda önskan – att kunna säga förlåt, för allting”.