Annons ↓ Annons ↑

Välkommen Klara!

Klara, den rara, du äro välkommen hit, men först du må svara på ett gäng frågor om oväsentlig skit.

Klara! VEM är du egentligen?
–Hallå!  Ja vem är jag vilken svår fråga de där är egentligen, borde ju ta tillfället här nu och göra en kontaktannons? Får jag det? Haha.. nä, men jag är Klara och jag trivs bäst när jag umgås med djur, äter  god mat såklart + gin och tonics, åker båt, går på en bra fest och är också en självutnämnd frukostmästare. Mitt nr finns här i tidningen någonstans, ring om ni vill!

..och VAD gör du egentligen här?!
–Jag är ny sälj- och marknadsansvarig, så jag kommer ju framför allt jobba med all annonsering och olika event som vi gör genom Djungeltrumman och Nöjesguiden i Gbg.  

Nyss influgen från ett år i Dublin, hur känns det att vara hemma i Göteborg?
– Yees, de känns väldigt bra att vara i Gbg och göra något annat än innan jag åkte till Dublin liksom. Framförallt också för att de är bästa tiden att komma hem till sommar och ett nytt jobb som innebär massa nya kompisar men också nya, roliga utmaningar som jobbet innebär. 

Och hur känns det att norpat en plats i grottan på Kungsgatan 4?
– Bäst såklart!! Rekommenderar alla att norpa en plats hos oss!

Vi är såklart glada att ha dig här på kontoret, men när du inte är här, var är du helst då?
– Hemma kollar Ex on the beach, hos mina föräldrar på landet, eller på någon kul fest någonstans.

Bästa med sommar-göteborg?
– Bada, ta färjan ut till öarna (Styrsö, Brännö osv..), WAVE-festivalen, tiden efter kl sju när de är inte är för kallt eller varmt, att gå på alla roliga event som vi ska ha i sommar som jag tycker alla borde gå på!! Sen att man kan cykla hela tiden och typ göra picknick fast det händer aldrig att man gör en picknick? Ska definitivt göra en picknick denna sommaren.

Och sämsta?
– Att de inte finns  en åkande glassbil i stan och spårvagnen är jobbig på sommaren.