Helgens Spotifylista: Pale Honey

På lördag den 25/5 river Pale Honey av ett gig på Liseberg, men idag river de av en intervju och Helgens Spotifylista. 

Hur firar en bäst in helgen enligt Pale Honey? 
– Vi har antingen hängt i studion eller repan under hela dagen, och under eftermiddagen har vi börjat knäcka några kalla bärs. Sen tar vi oss ut, Crippas? Pusterviks uteservering? Oceanen? Någonstans nära i alla fall, vi dricker mer öl och nära och kära sluter upp, vi är glada! Vi är uppsluppna! Sen åker vi i samlad trupp mot Majorna, hem till Nelly där hon bjuder på stans bästa tacos (den är på riktigt sjuk) tillsammans med svinstarka, svingoda GT’s. Last man standing får en lime!

På lördag spelar ni på Liseberg. Berätta om ert bästa minne därifrån! 
– Danko Jones 2011. Vem gillar inte läderrock?

Vilken är tidernas bästa efterfestslåt? 
Jesus Is a Friend of Mine med Sonseed. På riktigt. Har hänt att vi kört 10-timmars versionen på diverse hotellrum och vaknat på morgonen till dessa ljuva toner. Bättre blir det inte. Man känner sig inte magiskt utvilad. Men magiskt bra.

Söndagsjogg eller söndagsbrunch? 
– Hm.. både och? Först en god söndagsbrunch följt av gött söndagshäng. Joggen tar man under tidig kväll när temperaturen fortfarande är ljummen (ja, vi förutsätter att det plötsligt har blivit sommar nu!) och man ändå kan springa ensam på gatorna. Då har hela brunchen hunnit bli till bränsle och man är snabb och stark! 

Vad har ni för sommarplaner?
– Läsa Roffes tweets, men det gör vi ju året om. Liseberg imorgon ju! Sen Gröna Lund i augusti. Vi ska också hänga lite i studion. Vi funderar också på att hyra en stuga nånstans tillsammans, vi vill hänga i skogen, äta tacos och bada.