Annons ↓ Annons ↑

Program x Djungeltrumman – en heldagsfest på Contrast Public House

Den 1 augusti såg ut att vara en helt vanlig tråkig torsdag. Sen hookade vi upp med våra kompisar i Program för att arrangera en heldagsfest på Contrast Public House.

Den 1 augusti medarrangerar Djungeltrumman en dagsfestival tillsammans med Program. För att vi kan, vill, och bör göra det. Vilka skulle annars styra upp första augusti? Det kommer bli en eftermiddag, kväll och natt full av liveband och dj:s.

Uppdatering: vi har meddelat de 15 personer som vunnit biljetter i vår nyhetsbrev-tävling. 🙂 

SAMMANFATTNING
Live

Nadja Evelina
Cobrah
Thomas E. Frank
Agent blå
Manx
Mira Aasma
Ennui

DJ:s
Somar Klub
Trade Collective

LÅNGLÄSNING

Nadja Evelina

Vi intervjuade henne i maj, nu har vi bokat henne i augusti. Spana in hennes Spotifysida för hits som Finast utan filter, Rymmer, Aldrig samma/alltid samma och Nästan ingenting (med Karakou). OMG! Visa din uppskattning på FB.

Cobrah
Cobrah
Vi är jätteglada över att kunna presentera Sveriges coolaste nya artist. Lyssna in hennes Spotify. Se hennes otroligt stilistiska videos. Läs vår intervju från i höstas. Gilla henne på det globala nätverket.

Thomas E. Frank

Den stora vilan-Thomas släpper en ny skiva i vinter, men redan nu får vi höra några av låtarna därifrån. Spana in hans Spotify. Lajka hans Facebooksida.

Agent blå

Agent blå har växt upp och vi har bokat dem. De är ju fantastiska! Här är deras Spotifysida och här hittar ni deras Facebooksida.

MANX

Maria Nyström aka Manx är det bästa som landat på Vårø sedan vi vet inte när, men vi vet att vi ser fram emot att se henne live. Här är en intervju vi gjorde med henne tidigare i år. Här är hennes Spotifysida.

Mira Aasma
Mira Aasma
Vi intervjuade henne när hon precis hade släppt sin EP Nighttime Memos. Nu kommer Mira Aasma till Program x Djungeltrumman. Lyssna här.

och Ennui.

Spana in det här sexmannabandet. Kolla på deras video. De är oerhört svängiga, inte sant?

Dessutom kommer Somar Klub och Trade Collective att stå för musiken på den vädersäkra utserveringen. Håll utkik i eventet (vi uppdaterar givetvis även den här sidan). Och just det, köp biljetter här. Sju band, 200 pix. Plus bra dj:s och gött häng. Hur bra deal är inte det?