Annons ↓ Annons ↑

Vita Bergen är tillbaka med Hold on Kid

Vita Bergen är tillbaka och släpper singeln Hold On Kid som vill hjälpa dig att blicka framåt samt en B-sida i form av en cover på Tityo och Kleerups Longing For Lullabies .

Vita Bergen släpper singeln Hold On Kid och B-sidan Longing For Lullabies som är en cover på  Tityos och Kleerups gamla hit. I samband med singelsläppet annonserar de även att deras tredje album Another Day in Paradise kommer att släppas den 12 mars. Albumet kommer handla om att försöka sitt allra bästa men ändå komma på andra plats.

– Oavsett hur mycket svårigheter man stöter på, även om allt som är bra lämnar en, så finns det ett ljus någonstans där framme. Hold On Kid handlar om det. 2020 skulle egentligen ha inneburit albumsläpp, festivalsväng, europaturné med nya agenter etc, men ärligt talat har det känts så främmande att släppa musik det här året, eller synas över huvud taget för den delen. Det har funnits viktigare saker. Nu börjar jag se ljuset i tunneln och Hold On Kid är en rakt igenom glad låt. Allt måste bli bra till slut. Som B-sida släpps en cover på Tityo och Kleerups Longing For Lullabies. Kleerup tyckte att den var ok, så det var ju bra, säger Vita Bergen.