Annons ↓ Annons ↑

Veckans fem bästa v.27

Ny vecka nya tag! Djungeltrummans redaktion har precis som vanligt finkammat Göteborg på veckans fem bästa. Vecka 26 bjuder bland annat på sabrering, bad, pladdling och vintageloppis.   

Testa Pladdling

Pladdling är inte paddling felstavat utan ett begrepp som syftar till att paddla och plocka upp skräp ur vattnet för att bidra till renare sjöar och hav. Nu har Carlsberg Sverige gått ihop med Greenkayak och lånar ut gröna kajaker gratis i utbyte mot att den som lånar kajaken plockar skräp under sin paddeltur samt delar med sig av pladdlingturen i sociala medier. Blanda nytta med nöje nere i kajen helt enkelt.
Point 65

Open decks #2 på Café Fluß

Är du frisk och kry och gillar musik och bastuhäng så är detta verkligen något för dig. Hisingen levererar när det kommer till soliga aktiviteter. Svida om till badkläder och bejaka sommaren till fullo på Café Fluß.
Onsdag 1/7, 12.00-01.00, Café Fluß

Vintageloppis

Är du permiteringspank men ändå shoppingsugen? Vill du ha en outfit som inte ser ut som alla andras? På vintageloppisen kan du fynda kläder, väskor och skor från 50-, 60- och 70-talet, men även tyger och retroprylar.
Lördag 4/7, 11.00-15.00, Tapetseriet Göteborg

Bada

Nu har till och med stans allra värsta badkrukor börjat bada. Lyxa till det lite och köp med något gott att dricka och äta till stranden och om Saltholmen känns för knökat eller tråkigt kan du alltid spana in vår guide till Göteborgs bästa badplatser. 

Bli en mästare i Sabrering

Okej, att kunna sabrera är kanske inte något en har användning av så ofta (såvida du inte är en smygstekare) men definitivt något som är kul att kunna. Hotel Dockyard har lyckats skrädda ett pangevent där du får både kunskap och något att släcka törsten med! Du får två flaskor att sabrera och efter du lyckats är det bara att dricka upp innehållet. Alla andra måndagsaktivitete verkar tråkiga jämfört med detta.
29/6, 18.00-20.00, Dockyard Hotel