Annons ↓ Annons ↑

Klubb Pedro

Förra helgen var det premiär för Klubb Pedro, som alltså är namnet på Göteborgs nya klubb. Den håller till i Made in China och drivs av Pedro Lima och Yasmine Fröjd Amouraa!

Hallå! Berätta om er nya klubb!
– Ja, vi har alltså startat en klubb i resturangen Made in China. Efter middagssittningen övergår Made in chinas lounge-vibe till Klubb Pedro som blir en lista only-fest med högre tempo och dansant stämning. Efter kl 23 kommer du in ifall du har lista, och hur får man det undrar du då? Den står vi, Pedro och Yasmin för! Släng iväg ett DM och håll tummarna! Det som är så kul för oss är att alla våra vänner och vänners vänner kan samlas på ett och samma ställe och fira in helgen, samtidigt som vi är en mötesplats för nya bekantskaper och sköna männsiskor, det bäddar för en fantastiskt stämning!

Hur kom ni på idén?
– Vi kände att det var dags för en ny vibe på långgatorna och då kläcktes idén om att skapa en klubb där alla gäster kan känna sig utvalda. Men idén kommer väl ursprunligen från klubben Charles som huserar inne på reataurang Tako i Stockholm, och sen är väl två inspirationskällor rent stämnings-mässigt Kafé Magasinet och Kaffebaren a lá Yaki!

Hur var premiären förra helgen?
– WOOOW! Den va över all förväntan. Vi trodde aldrig att så många skulle komma under en sån busy helg, men både på fredagen och lördagen blev det så pass fullt att vi till slut tyvärr inte kunde släppa in fler gäster, vilket var en otrolig överraskning för oss. Tänk att detta bara var början, nu vi är så exalterade över framtiden för Klubb Pedro.

Det är vi också, så hur länge kommer ni fortsätta ha den?
– Så länge folk är festglada och vill ha mer kommer vi fortsätta!

Några mer spännande nyheter framöver?
– Vi har många idéer och tankar på hur vi kan göra klubben så bra som möjligt. Vi har nya saker på gång varje helg, för vi vill alltid överraska våra gäster med en variation av dj:s, musik, drinkar och människor. På premiären hade vi till exempel en tatuerare på plats, där alla gäster fick tatuera sig gratis!

Och vad händer nu i helgen?
– Vi är supertaggade för att Europride är i stan, plussa på Göteborgskalaset på det och förvänta er extravagant fest på Klubb Pedro, och varför inte en dragqueen?!