Annons ↓ Annons ↑

Helgens Spotifylista: Lidnesty

Denna veckans Helgens Spotifylista är skapad av Lidnesty, ett äkta klubbkid som helst firar in helgen med dompa på ett hotellrum innan det bär av vidare ut i natten.

Hur firar en bäst in helgen Lidnesty style? 
– Dom Perignon och hotellrum med mina bästa vänner. Klubbandet sker på Yaki-Da och Park Lane och sedan en god hotellfrukost på det dagen efter. Sen kolla på serier med min flickvän resten av helgen.

Berätta om inspelningen av DRKRs musikvideo. 
– Inspelningen av DRKR skedde på Aspenäs Herrgård i Lerum och på Frilagret i Järntorget. Musikvideon är gjord av Ciaro Films & Teddy Koon och videon kommer skildra lyxiga miljöer med mycket mörka och eleganta scener. Det var extremt kul att spela in och det var även min första musikvideo. Det är även första gången man får se mitt ansikte så det ska bli både nervöst och kul att släppa videon i december. Låten fick nyligen över 1.300.000 visningar på Spotify på bara några få månader så ska bli kul att sätta något visuellt över den och göra den lite mer levande än bara en ljudfil.

Den 22 november spelar du på Frilagret, vad har du i kikarn inför kvällen? 
– Denna kväll kommer att vara fullspäckad med mina låtar och jag kommer även ta med mina vänner K-Nesk, ØHRN och Hahapoison för att göra kvällen så maxad som möjligt. Jag hoppas att folk kommer och tittar för jag har jobbat stenhårt för att skriva de unikaste och bästa låtarna jag kan göra. Speciellt om man gillar lite mörkare pop. Det är en perfekt spelning att gå på speciellt nu i höst då det reflekterar lite av spelningen och dess låtar. Lovar att du ej kommer bli besviken.

Efterfest eller förfest, vad väljer du och varför? 
– Väljer såklart förfest eftersom det sätter vibben för hela kvällen! Det är ett sätt att tagga inför kvällen istället för att tagga ner inför slutet av festandet.

Hur skulle du beskriva ditt val av låtar till Helgens Spotifylista? 
– Dessa låtar har utgjort en stark inspiration till mitt låtskrivande och producerande. Låtarna har en extremt bra kombination mellan att vara unika och väldigt bra. Den kombon är något jag själv vill uppnå. Sen är hela spellistan väldigt passande för hösten då alla låtar är melankoliska med starka melodier.

Vad har du för planer för 2020? 
  Mina planer för 2020 är att jobba stenhårt i studion, skapa en turné och mer musikvideos. Skapa de bästa tänkbara låtarna och utöka mitt brand till nya nivåer. Vill även utveckla rap-kollektivet No Money Lost jag är med i till större höjder.