Annons ↓ Annons ↑

Helgens Spotifylista: Huset

Det är fredag och helgens klockor ringer, vad passar då bättre än en helgintervju med Huset som står bakom Helgens Spotifylista? 

På lördag har ni en utsåld fest på en båt! Hur sjövana är ni som band? 
– Vi är ganska sjövana med tanke på att detta är det tredje året som vi har båtfest. Vi har även spelat på en sunkig kryssning till Tyskland en gång med bland annat  Ebbot Lundberg. Det var skräckfyllda scener och sjukt mycket packade gamla kvinnor. Det fanns cava i automat. Hade det inte varit för heltäckningsmattorna hade alla dött.

Vad har ni i kikarn inför lördagskvällen?
– På kvällen kommer 20 pers ha orken kvar efter en heldag ute till havs med oss. Dom 20 kommer att gå till Yaki Da och twerka ståendes på händer tills Karin Wramner kommer och ser sur ut.

Hur firar en bäst in helgen enligt er? 
– Vakna stressad för att man inte hunnit göra allt man vill under veckan. Gå till studion, dricka folkbertil, spela pingis och göra en ny låt.

Var hittar en göteborgs bästa nattamat? 
– Vi har redan rett ut detta. Någon av mina mackor givetvis. Något sjukt bröd, ruccola, ramen-perfekt ägg, strimlade soltorkade tomater och rostade solrosfrön, chili, flingsalt och peppar. Det är i och för sig min dagliga frukost men för en vanlig människa kan det vara aggressivt nog för att äta på fyllan. Dont @ me.