Annons ↓ Annons ↑

Amanda spanar: september

Varje månad spanar Djungeltrummans chefredaktör Amanda Båmstedt efter det bästa och sämsta med samtiden. 

Månadens hiss

Gbg Deco
Är du på jakt efter ny inredning? På Bangatan 40 kan du hitta riktiga guldklimpar till hemmet. Glöm inte att kolla öppettiderna bara.

Negronis på Bruk
Svingeln har fått en alldeles egen cocktailbar med schyssta priser, fin service och himmelska drinkar. Pallra dig hit och fånga sensommarens sista strålar. 

Bio Roy är tillbaka! 
Bio Roy har öppnat igen! Bejaka din inre cineast och slå dig ned i salongens mörker framför en favoritrulle. 

 

Månadens diss

Slut på semestern
Att vända tillbaka dygnet och mötas av en överfylld inkorg är alltid segt, speciellt när kaffet på kontoret är helt slut och regnet piskar mot fönsterrutorna. Det borde finnas en varsam inskolning för vuxna som återvänder från semestern. 

Gravidmagen i The Rain säsong 3
The Rain är tillbaka med en helt okej säsong. I rollistan finns karaktären Fie som spelas av Nathalie Madueño som gör ett bra jobb. Däremot har de totalmisslyckats med att få hennes gravidmage att se realistisk ut i säsongens allra första avsnitt. Framförallt i scenen där hon sitter med bar mage i ett upprullat linne. 

5-minute crafts
Kanske har du sett 5-minute crafts videos på Instagram eller Facebook? Frågan är bara hur hjälpsamma tipsen egentligen är. Jag tror knappast någon känner sig sugen på att smeta en färgroller full med foundation för att sedan rulla den fram och tillbaka över ryggen för att täcka finnar, noppra ögonbrynen med hjälp av några mynt eller bleka hårslingor med tandkräm.