Annons ↓ Annons ↑

Veckans fem bästa V.8

På lördag är det skottdag, en extra dag av februari. Sedan lämnar vi den månaden och går in i mars. Men innan dess ska en ny vecka klaras av och vi på Djungeltrumman har listat några av veckans guldkorn.

1. Mardi Gras
Det är inte bara i New Orleans som karnevalen Mardi Gras firas. Nu på lördag kör Lindholmen Streetfood Market en dag i Mardi Gras tecken. Det kommer finnas jazzband på plats och dryck av alla sorter. Maten kommer också följa temat, därför blir det riktigt mycket, och fet mat. Perfekt lördagsnöje.
Lördag 29/2, 12:00, Lindholmen

2. Little Jinder på Trädgår´n
Little Jinder har under en tid bara suttit i studion och skrivit nytt material. Nu kliver hon ur skrivbubblan för att göra en spelning, i Göteborg! På Trädgår´n! Enligt henne själv är det en av två chanser att se henne live detta året.  Så vill man ta chansen så finns den på lördag i en trädgårdsförening nära dig.
Lördag 29/2, 23:00 – 03.00, Trädgår´n. Biljetter 200 kronor.

3. Second hand på Studio Papp
Mycket händer på skottdagen i år! Studio Papp gör om sig till en second hand-butik på lördag. Det kommer finnas allt från kläder, skor och prylar både för dam, barn och herr. Så på med spenderarbyxorna och passa på att fynda massa härliga second hand-prylar inför våren.
Lördag 29/2, 11:00 – 16:00, Studio Papp

4. Göteborgs Stora Skivmässa
Västsveriges största skivmässa är tillbaka! Är du en av få som fortfarande lyssnar på CD-skivor i dagens digitala värld så är det här mässan för dig. Över 200 bord är fyllda till både bredd och längd med skivor. Säljarna kommer från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Du kan med andra ord hitta i stort sett vad du än letar efter.
Söndag 1/3, 11:00 – 16:00, Bananpiren, Entre 50 kronor.

5. Sing Along: Moulin Rouge!
Bio Roy ger oss Moulin Rouge, en av vår tids största musikaler. Men det är ingen vanlig biovisning. Man får sjunga med! Vem älskar inte att skrika med i Elephant Medley eller Your song. Det är precis det du får göra denna kväll. Så klä ut, eller upp, dig i din bästa bohemiska skrud och njut av en magisk kväll. Glöm inte att värma upp rösten innan!
Onsdag 26/2, 18:00 – 20:20, Bio Roy. Biljetter 160 kronor.