Veckans fem bästa v.49

Ny vecka nya tag! Djungeltrummans redaktion har precis som vanligt finkammat Göteborg på veckans fem bästa. Vecka 49 bjuder på en färgsprakande musikvideo, en konstutställning och ölbryggeri.

Yung Titties – Pillow Princess

Behöver du liva upp den gråa tillvaron lite? Slå på Yung Titties nya musikvideo till låten Pillow Princess på maxvolym. Dyk ned i ett mjukt, fluffigt och rosa universum skapat av animations-stjärnskottet Josefin Johnsson (@pastelae).

Fönsterutställning fri konst och konsthantverk

Spana in konst och konsthantverk skapade av examinerade studenter från HDK-Valands fri konst och konsthantverksutbildning på en lite annorlunda utställningsplats. I skyltfönstret vid Olof Palmes Plats kommer några av alla alumner att visa upp sina senaste arbeten i en gemensam manifestation där skyltfönstrets innehåll kommer att bytas ut löpande.
Måndag 30/11 2020- 2/1 2021, Olof Palmes Plats

Spike Taproom Pop-Up hos Rollin Bistros

Spike Taproom slår ihop sig med sina vänner Rollin Bistros i Gamlestadens Fabriker. Här serveras det mat och öl och du kan även köpa merch och take away-folköl till väl valda toner från en och annan dj.
Fredag 4/12 – 6/12, Rollin Bistros, klockan 14.00-22.00

Jul på Växtverket

Om du är sugen på lite julmys passar Växtverkets tillställningar perfekt. Under helgerna fram till julafton gästas Växtverket av utvalda gäster där du kan köpa såväl fika, som smycken, inredning och blommor.
Söndag 3/12, Växtverket

Lär dig brygga öl

Utveckla dina talanger inom ölkonsten med hjälp av en ölbryggningskurs. Majornas bryggeri bjuder in till en  kurs i ölbryggeri som leds av erfarna bryggare där du får gå igenom grunderna i hela processen och brygga en öl tillsammans med kursledarna och deltagarna.
Lördag 5/12, Majornas Bryggeri, klockan 9.30,  575 kr. Föranmälan krävs: info@majornasbryggeri.se