Annons ↓ Annons ↑

Veckans fem bästa v.47

Veckans fem bästa är här! Djungeltrummans redaktion har precis som vanligt finkammat Göteborg på veckans fem bästa aktiviteter och vecka 47 bjuder bland annat på konserter med Moonica Mac, Mike, Daniela Rathana och en kulturkväll på Jenin Grill Konsthall. 

Soulastatic Soul Club 

Soulastatic är kanske Göteborgs äldsta klubb och nu är de tillbaka efter hela 21 månaders uppehåll. Under lördagskvällen intar prima dj:s från Stockholm, Malmö och Göteborg dj-båset och bjuder på rare soul på vinyl som kommer få dansgolvet att koka. I lineuppen hittar du Sebastian Sebban Nilsson, Samuel Hugosson, Dara Vongnongvar, Christian Östlund och Erik Höök.

Lördag 27/11, Klockan 20.00, Oceanen, biljett 120 kr, åldersgräns 20 år 

Moonica Mac

Moonica Mac seglade rakt in i lyssnarnas hjärta när hon släppte Stark & Sårbar 2019. Hennes sånger bär berättelser som är lika vackra som tunga och smärtsamma och Mac har hittat ett alldeles eget sätt att förmedla detta på. Här känns det inte klyschigt eller poserande istället nästlar sig musiken in i ditt innersta och sluter sig kring dig som en varm famn. 
Onsdag och Torsdag den 24-25/11, Klockan 19.00, Stora Teatern, biljett 385 kr

Mike

Undergroundrapparen Mike släppte albumet Disco! i somras och har en central roll som musiker i New Yorks experimentella rap-scen. Tidigare har han agerat öppningsakt för bland andra Blood Orange och Earl Sweatshirt och nu är det dags för Mike att inta Göteborg för ett sologig. Mäktigt! 
Onsdag den 24/11, Klockan 19.00-22.00, Oceanen, biljett 160 kr, åldersgräns 20 år 

Jenin Grill Konsthall x Ord&Bild

Jenin Grill Konsthall är en temporär konsthall som drivs av Den Goda Byrån i samarbete med Göthenburgo. Under lördagen drar de ihop en pangkväll tillsammans med Ord&Bild och Urban Konst. Under kvällen kan du ta del av presentationer, filmvisning, bar och mingel och maten står Humusia för. En riktigt härlig kväll fullpackad med kultur och god mat helt enkelt.

Lördag den 27/11, Klockan 20.00, Jenin Grill Konsthall

Daniela Rathana

I slutet av september släppte Daniela Rathana sitt debutalbum Rathana Club som producerades av Charlie Bernardo och Oskar Linnros där texterna är skrivna av Daniela själv med hjälp av Mapei och Oskar Linnros. Nu intar hon Pustervik med sin charm, futuristiska produktioner och sköra ballader.
Lördag den 27/11, Klockan 20.00, Pustervik, biljett 180 kr + serviceavgift, åldersgräns 18 år