Annons ↓ Annons ↑

Tunga namn gästar Miriam Bryants turné ”PS jag hatar dig”

Miriam Bryant är i full gång med sin omfattande Skandinavien-turné ”PS jag hatar dig”. Med sig i utvalda städer har hon Norges största popstjärna Dagny, framtidshoppet GERD, R&B-drottningen Cherrie samt en av Sveriges bästa sångröster i form av Molly Hammar.

En viss pandemi stoppade Miriam Bryant från att turnera på sitt senaste album ’PS jag hatar dig’ men tack och lov var det bara en tillfällig halt. Bryant är i gång med en stor Skandinavien-turné där hon den 13 maj kommer till Göteborg och Scandinavium ackompanjerad av en mäktig gästlista.

En av Norges största popstjärnor, Dagny, har bekräftats som support till Miriam Bryant på ett par utvalda städer under turnén. När Dagny nyligen spelade två utsålda kvällar på Sentrum Scene i Oslo så hade hon ingen annan än Miriam Bryant som support och nu är rollerna ombytta. Dagny följer med Miriam till Stockholm, Örebro, Falun, Jönköping, Malmö och slutligen Göteborg.

Med sig på turnén har Miriam även nykomlingen GERD som debuterade stort med singeln Lies For A Liar som blivit tokhyllad av kritiker både hemma och internationellt. GERD åker med Miriam Bryant till Umeå, Linköping, Uppsala och Karlstad. Inte nog med detta så gästar (utöver Dagny) två av Sveriges starkaste röster, Cherrie och Molly Hammar, Miriam i hemstaden Göteborg och Scandinavium den 13 maj med varsitt set där de kommer framföra sina allra största hits.