Annons ↓ Annons ↑

Syster Sol styr upp fest på Pustervik

På fredag styr Syster Sol upp en stor fest tillsammans med sitt all female-bolag GAL:ANT på Pustervik, där hon tillsammans med flera gästartister kommer att inta scenen.

Berätta om festen på Pustervik den 21!
– Jag har samlat en girlsquad med artister, dansare och dj:s som kommer till Pustervik med en riktigt bra fest. Det är singelaktuella BONBON x YRA, Göteborgsartisterna Ward och Nayomi, mina dansare Julie och Adjani, lokala dansare från Laces, dj Kippshu, Lady Louise, Miss Jen och sen är det en del andra hemliga Göteborgsartister som kommer att dyka upp också.

Och hur kommer spelningen att bli?
– Det kommer bli en magisk scenfest med massa positiv energi. Jag brukar alltid få rysningar när vi kör. Alla kan känna sig välkomna, slappna av och dansa loss med oss.

Vad kan man förvänta sig om man går dit?
– Man kan förvänta sig en kvalitetsshow som kommer ge en skön känsla. Publiken är liksom med och skapar showen tillsammans med oss på scenen. Jag har dessutom längtat efter att få köra i Göteborg så det kommer bli ett kärt återseende med mina fans.

Du släpper bara musik med kvinnliga och icke-binära artister, hur kommer det sig?
– Det finns ett behov. Kvinnor, speciellt inom den urbana scenen ges inte samma utrymme och förutsättningar som männen, så vi har valt att lägga fokuset på kvinnor tills det blir jämlikt. Vi samarbetar dock gärna med män och jobbar som sagt för jämlikhet och allas lika värde såklart.

Har du själv någon ny musik på gång?
– Hemligt!!