Annons ↓ Annons ↑

Såhär blir Tzars sommarklubb

Nu är det dags för sommarupplagan av Tzars klubb på Nefertiti. Bland nyheterna hittar en bland annat den nyrenoverade uteplatsen. Kanske var du och dansade runt i rosa på klubb Colors igår och fick en glimt? Om inte så kommer det alltså en ny chans imorgon då det är dags för Tzars första sommarklubb. 

Vi är nog många som har dansat oss svettiga till sent in på småtimmarna på Nefertiti. Nytt för i år är att Nefertiti har gått ihop med Colors och Tzar och expanderat uteområdet som har växt till sig rejält jämfört med tidigare år. Bland nytillskotten finner en numera mat, en bar, en rökruta (yes, skolgårdsflashbacksen är ett faktum) och ett dansgolv. Utöver att  kunna husera på en helt ny uteyta kommer Tzar även att göra en storsatsning på sina bokningar under sommaren, berättar arrangören Magnus Nylander.

– Vi har bokat Europas bästa djs för varje fredag hela sommaren såsom Bella Sarris, Binh, ISAbella, Giammarco orsini med fler. Sedan har vi byggt ett av Göteborgs mysigaste uteområde mitt i stan som har en kapacitet för 1000 personer!

Under sommarpremiären hittar du Bella Sarris och Liston (The Embassy) bakom spelarna och länken till eventet hittar du här.