Annons ↓ Annons ↑

Pomona Dream närmar sig början på något nytt

Till helgen har Pomona Dream sin första liveshow på över ett år. Djungeltrumman har mött duon för att prata om drömmen om ett roaring 20’s och att få stå på scen igen. 

Hej Pomona Dream, hur har ert 2021 varit hittills? 
– Hej! 2021 har väl i stort sett varit som större delen av 2020, vilket nästan varit mer frustrerande eftersom man nu under våren varit så förväntansfull på att den här pandemin ska vara över! Men nu känns det verkligen som att vi börjar närma oss slutet. Eller snarare början.. på något nytt!

Tidigare i år släppte ni singeln San Franciscoberätta om låten. 
– Vi släppte den egentligen som en B-sida på en 7″ via GAMM Records 2019 och det var meningen att den skulle släppas digitalt våren 2020, men det kändes inte som rätt vibe att släppa en partydänga just då. Så den fick vänta tills i år istället och vi hoppas den kan passa in i årets känsla av att äntligen få vara fri! Låten tillkom efter en resa till just San Francisco för ett par år sedan. Vi åkte bil på Highway 1 från Los Angeles till San Francisco och överväldigades av denna märkliga, vackra, tragiska, fria och underbara stad!
 
Den 12/6 har ni er första liveshow på över ett år i samband med Sverigepremiären av Low-Fi Concerts, hur känns det att få spela igen? 
– Haha, det har vi! Efter att ha tillbringat ett helt år i en annan värld, en där spelningar varit något helt otänkbart och overkligt, känns det nu som att återse en gammal vän. Det är en känsla av att äntligen få återgå till sitt rätta element, att komma hem igen. Kort sagt, helt jäkla underbart!
 
Vad kommer de som dyker upp på giget kunna förvänta sig? 
– En massa synthar och nya låtar! Det blir en salig blandning av jazzigt mörker och euforisk glädje! Kom och häng!
 
Vad har ni för sommarplaner? 
– Efter den här spelningen ska vi ta bilen och resa rakt in i skogen ett par veckor. Lite välbehövlig semester, helt enkelt. Därefter hoppas vi på fler spelningar och kanske styr vi upp några egna events också! Vi hoppas sommaren 2021 och resten av 20-talet blir ett nytt roaring 20’s! Det förtjänar vi!