Per Albins ’Projekt 8’ utforskar temat “Övergiven”

Den Göteborgsbaserade artisten Per-Albin tar ett steg i en ny riktning med sin nya singel Projekt 8. Med gungande, rytmiska gitarrer och ett pulserande groove som genomsyrar hela låten, levererar Per-Albin en kraftfull musikalisk berättelse om tyngden från att bli övergiven.

Per-Albin har skapat Projekt 8 helt på egen hand med inspiration från både lokala och internationella influenser. Namn som Lizzy McAlpine, Noah Cyrus, Jonathan Johansson och Göteborgs egna Zackarias Andersson står på listan av inspirationer.

I låten tar han lyssnarna på en känslofylld resa där han utforskar smärtan av att se och känna att någon ger upp på en. Låten är en gripande reflektion över förlorad kärlek och relationer som har tappat sin gnista, i alla fall för den ena parten. Per-Albin hoppas med sin singel fånga dessa känslor och förmedla dem genom sin egen musikstil och berättelse.

Denna nyskapande låt är fortfarande genomsyrad av Per-Albins karakteristiska stil, samtidigt som den utforskar nya musikaliska territorier för, ett steg i rätt riktning helt enkelt. Projekt 8 är ett försök att lyckas kombinera ärlighet och sårbarhet med ett starkt musikaliskt uttryck.

 


Lyssna på Projekt 8 här: