Annons ↓ Annons ↑

Nu finns Uber Eats även på Hisingen

En del människor gillar att vara konsekventa. Själv bytte jag från PC till Mac för tio år sedan och har sedan dess jobbat för att en så stor andel som möjligt av den teknik jag hanterar i min vardag ska komma från Apple (idémässigt i alla fall, i praktiken kommer den väl från Kina eller något land ”i närheten”).

För de som bor på Hisingen och idoliserar Uber har möjligheterna att företagssamordna sitt liv varit begränsade. I ett års tid har de stirrat avundsjukt över Göta älv, på sina fastlandsgrannar som kunnat Ubra loss både när det kommer till mat och skjuts. Men inte nu längre – från och med idag finns Uber Eats även på Hisingen. Välkommen in i spelet, kära Hisingbor.

Expansionen betyder utöver ett dubbelt så stort leveransområde jämfört med tidigare även att de göteborgska appanvändarna får 30 nya restauranger att välja mellan.

– Det finns många bra och trendiga restauranger på Hisingen och nu går det enkelt för göteborgarna att avnjuta deras mat hemma, vilket vi är väldigt glada över att kunna möjliggöra. Matleveransmarknaden växer snabbt, och där vill vi vara i framkant och finnas där konsumenter efterfrågar det – för att enklare förse fler med snabbt levererad mat och samtidigt hjälpa restauranger att växa sina verksamheter, säger Henrik Berglin, operativ chef på Uber Eats i Sverige.