Annons ↓ Annons ↑

Möt vår nya bloggare Klara Hedberg

Möt vår nya bloggare Klara Hedberg som samlar på det vackra i livet. 

Hej Klara Hedberg, vem är du och vad gör du om dagarna?
– Hej Djungeltrumman, kul att inleda en relation med er! Jag hänger i vanliga fall oroväckande mycket på ett tåg mellan Stockholm och Göteborg. Det har varit lite svårt att bestämma mig för var jag vill bo de senaste fyra åren. Nu har jag dock landat (i alla fall tillfälligt) i Göteborg där jag läser till copywriter och jobbar som innehållsproducent. Mina vardagar handlar om att skriva text och nu blir jag även med en blogg hos er. The more the merrier!

Vad kommer vi att kunna läsa om på din blogg?
– Allt som är fint, likt en skata samlar jag på det vackra i livet. Mat, kläder, inredning, platser och människor. Mitt ständiga sökande har resulterat i en hel del fynd genom åren – så man kan nog räkna med en del guider och spaningar. Men inget fint utan lite fult.

Vad kommer vi absolut inte att kunna läsa om på din blogg?
– Med tiden har jag lärt mig att aldrig säga aldrig. Tioåriga Klara la mycket energi på att debattera för totalt cigarettförbud i KP (Kamratposten). Jag har ägnat dessa texter en tanke och våndats de gånger jag tjuvrökt under min uppväxt.

Var hittar man troligast dig i Göteborg? 
– Jag rör mig i en mycket liten cirkel, den sträcker sig från mitt hem i Majorna och en kilometer åt varje håll. Mat på Diket, joggingrunda i Slottskogen och öl på Mariaplan. Ser ni någon med stort lockigt hår och anmärkningsvärt studsig gångstil i dessa trakter – då har ni hittat mig!

Du är svag för disco, vilken är din bästa discodänga? 
– Min bästa discodänga = alla dängor som bjuder upp till show!

Vad har du för planer för sommaren?
– Mina planer stavas sommar på Slussen. Familjens lilla sommarhus also known as den bästa platsen på jorden. Här ska jag laga mat, uppleva livemusik på Slussens pensionat och hänga i klänning hela sommaren. Jag har även blivit med en egen liten lägenhet, min lilla getaway som får fungera skrivarlya och cavabar. Inredningen på min Pinterest är oroväckande lik ett nöjesfält just nu. Men allt det här får ju ni hänga med på framöver. Kom det blir kul!

Nyfiken på Klaras blogg? Spana in den här.