Annons ↓ Annons ↑

Messiah Hallberg till Lorensbergsteatern

Den 2 oktober kommer Messiah Hallberg till Lorensbergsteatern med sin nya humorföreställning Messiah Hallberg live – Ett livsverk med humoristisk touch. Föreställningen kan enligt Messiah själv bli hans sista.

– Det här är det allra roligaste jag vet så det känns fantastiskt att det äntligen är dags! Publiken kan förvänta sig att se den främste standupkomikern i det här landet, göra det jag gör allra bäst – dra simpla vitsar om livet, säger Messiah Hallberg inför premiären.

I Messiah Hallberg live – Ett livsverk med humoristisk touch tar Messiah Hallberg sig an existentiella ämnen såsom sorg, ångest och syftet med allt. Efter ett år där han förlorade en nära vän och sa upp sig från alla sina jobb satte han sig och skrev ner en humorshow om detta. Självklart görs allt med en “touch” av den cyniska och vassa humor som han starkt förknippas med. Den nya showen kan komma att bli hans sista någonsin och tanken är att utmana både sig själv och publiken.

– Jag har gjort två soloshower nu med regelrätt standup. Med den här showen har jag tänkt bryta den mallen, utmana publiken och mig själv. Ifrågasätta själva standupen som konstform helt enkelt, säger Messiah Hallberg.

De tidigare soloshowerna Den missförstådde profeten och Scener ur ett “äktenskap” har hyllats av både recensenter och publik. DN skrev ”Likt ingen annan i det här landet, får han det urvattnade relationsämnet att bli så intressant. Roligt, svidande!” och Eskilstuna-Kuriren kallade honom för ”en mästare i aktion”. 2018 vann Messiah Hallberg kategorin Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan och hans soloshower finns att se på Netflix och SVT Play.