Annons ↓ Annons ↑

Mall Grab och Radio Slave kommer till Göteborg

Om du älskar techno och house kommer du bli snudd på överlycklig över vad som bokats till Miilks 6-års fest.  

Under lördagen den 14 mars kommer Mall Grab och Radio Slave till Göteborg och spelar på Miilks stora födelsedagsfest på Trädgår’n.

– Det är vår sjätte födelsedag och jag ville ge mig själv och Miilks familj som har stöttat mig och Miilk sedan jag startade detta en liten present. Så tillsammans med Trädgårn’s support har jag bokat Mall Grab och Radio Slave. En gåva till alla dedikerade, passionerade, kärleksfulla och genuina göteborgsdansare. Nu kör vi! Viva Göteborg!

Trädgårn’n kommer att ha öppet från 23.00-05.00 den 14/3 och biljetterna till festkvällen har släppts och går att hitta online.

– Mall Grab är en av de yngsta och största artisterna i världen inom underground housemusik även om han i dagsläget är inne på techno. Han slog igenom när han var 20 år och tillsammans med bland andra Dj Seinfeld, Dj Boring och Baltra Gudfadern av low fi house, berättar Frankie Statuto.

– Radio Slave har varit med i spelet sedan en lång tid tillbaka. Han kan spela techno, dub techno, tech-house och 90-tals house bangers. Han gjorde ett legendariskt boiler room-set på Pornceptual i Berlin som blev bortplockat från Youtube, så istället laddade de upp settet på Pornhub via Boiler Room, säger Frankie Statuto.

Läs mer om eventet här.