Annons ↓ Annons ↑

Låt Live Leva fyller ett år

I mars fyller den digitala festivalen Låt Live Leva ett år, vilket kommer firas med den största upplagan hittills. Fricky, Nadja Evelina och Tribe Friday är några av de akter som kommer uppträda.

Den 10 april sänds den digitala festivalen Låt Live Leva – 1 år från sex olika scener i tre olika städer. Det blir den största upplagan av festivalen hittills. Här ska besökare kunna flytta sig mellan olika scener spridda mellan Pustervik och Oceanen i Göteborg, Nalen och Södra Teatern i Stockholm och Babel i Malmö. Från Nöjesguidens festivalstudio kommer programledare leda festivalen samt dela ut Göteborg-, Stockholm- och Malmöpriset.

Låt Live Leva startades i och med att pandemin lamslog musik- och eventbranschen. Jubel tog ett snabbt beslut att satsa på det digitala när det stod klart att arrangemang och stora publikhav inte längre var möjliga. Nu skapades en digital festival där intäkterna går till artisterna och alla de som arbetar bakom scenen. Under året har 14 uppsättningar av Låt Live Leva genomförts och över 100 artister har uppträtt.

De bokade artisterna till Låt Live Leva – 1 år är Fricky, Faal, Olle Grafström, Ladieslovehiphop ft. Napoles, Nadja Evelina, Ulrik Munther, Saga Back, Tribe Friday och Thuna. Fler artister tillkommer.

Festivalen sänds 10 april via den digitala livestreamtjänsten dramatix.tv.