Annons ↓ Annons ↑

Korthus och skräck när Liseberg öppnar för Halloween

Den 2 oktober slår Liseberg upp portarna för höstens Halloweensäsong. Bland årets nyheter finns ett nytt skräckhus och klibbigt slime. 

I början av oktober öppnar Liseberg för årets Halloweensäsong och i samband med de kommande lättade restriktionerna kommer parken att släppa 12 000 biljetter till försäljning varje dag. Kravet på förbokning online kommer att behållas framöver.

– Vi ser att vi fortsatt behöver ha kontroll på gästantalet och då är förbokning det bästa sättet. Även om 12 000 gäster är lite fler än vi har haft under sommaren är det fortfarande ungefär hälften av vad vi normalt har under en dag under Halloween, säger Andreas Andersen, VD på Liseberg.

Årets Halloweensäsong bjuder på fem olika skräckhus – Zombie, Vinden, Skogen, The Experiment och det nya skräckhuset Korthuset, där nöjesparkens Halloween-varelser kommer följa varje steg besökarna tar. I Kaninlandet kommer den läskiga stämningen att tonas ned till förmån för mer bus där karaktären Måns Tråk och hans misslyckade slajmexperiment står i fokus. 

Biljettsläppet för Halloween på Liseberg sker den 21 september.