Annons ↓ Annons ↑

Klubbrunda vecka 40

Lederhosen, afrobeats, ramendans och Sticky-torsdag – allt detta och lite till bjuder Maria Kopp på i helgens klubbrunda. Ska du hänga med?

Torsdag
Sticky-torsdag, det var inte igår tänker du? Men just den här torsdagen tar jag faktiskt vägen förbi Kaserntorget och Sticky Fingers, där metal-malandet bytts ut mot mildare toner från Craving Clouds och Holy Pinto (UK). Är det snarare dancehall som är din grej? Då får du inte missa när jamaicanske artisten Gyptian gästar Pustervik! Men kom i tid, halva stan lär vara på plats.

Fredag
Göteborgsrapparen Fröken B har släppt en ny EP, den heter Hjärta och ska såklart firas! På Bengans Fik närmare bestämt, där hon kör live tillsammans med Mix Master Mange. Kan tänka mig betydligt värre sätt att inleda helgen. Efter spelningen rullar jag ner mot Fee Fi Fo Fum, som efter mörkrets infall förvandlas till en gungande Panoramenbar med Magnus, Magnus och Lewis bakom skivspelarna. Dansar du inte till det här dansar du nog inte alls.

Lördag
Oktober = oktoberfest, det hörs ju på namnet. För alla oss som inte är i München har fantastiska Café Öbergska på Styrsö fixat ett ordentligt firande, med tyska ölsorter, bratwurst och apfelstrudel! Ja bitte! Dessutom blir det quiz, så se till att fräscha upp lederhosen-kunskaperna innan avfärd.

Har Djungeltrummans redaktör blivit galen? Kanske du tänker, nu när jag tipsar om Sticky Fingers två gånger samma helg. Det kan mycket väl vara så, men punkiga poporkestern Västerbron vill jag hur som helst inte missa. Kvällens sista måste är Afrobeats Tropical Mash UpRio Rio där Dj Lv och Dj Demba turas om att sätta fart på dansgolvet.

Inget som passar? I Djungeltrummans klubbguide hittar du hela helgens festprogram!

//Maria