Annons ↓ Annons ↑

Klubbrunda vecka 30

Har du semester? Grattis! Tillbaka på jobbet? Lugn, bara lugn. Det finns roligheter för dig med. Häng med på veckans klubbrunda!

Torsdag
Första veckan efter semestern kan kännas lite… motig. Man måste vara snäll mot sig själv och ikväll görs det bäst genom att gå till Folk. Där är det förfest innan Festival del Mar tillsammans med HYMN, och på scen står Franska Trion, FLAWS och RADAR. Inte alls motigt, eller hur? Kanske åker man hem sen, värmer en fiskgratäng i micron och tycker att det är bra så. Jo, så får det bli.

Fredag
Direkt efter jobbet är det dags att bege sig till Yaki-Da. Glassterass med Trunkfunk står på menyn och för musiken står Peggy Gou. Sen är det dags för att göra sitt bästa för att undvika att bli översprungen av Håkan-fans. De kommer vara så, så många – nästan lika många som alla quiz, klubbkvällar och andra events som hålls på just temat Håkan Hellström.

Det får bli ett hej men nej den här gången, jag drar till Frihamnen och går på Porto Libre som har bestämt att sommaren aldrig ska ta slut. Det vill jag att den ska, men tanken är tillräckligt god.

Lördag
Tyvärr har jag ingen biljett till Festival del Mar, annars hade jag redan haft fullt upp idag. Spelar gör bland andra Södra Sverige, som Djungeltrumman intervjuade i veckan.

Men det finns andra festivaler! Så istället blir det Porto Libre en gång till, Reggaetonfestival är det där och bakom skivspelarna hittar du bland andra Juliana Zapata. Sen då? Fee Fi Fo Fum, kanske? Mount Liberation Unlimited gör ”drömmig fantastisk spacefunk” och det är en alldeles utmärkt avslutning på den här tillbaka-efter-semester-helgen.

Vill du ha mer, eller annat? Ta en titt i Klubbguiden istället!