Annons ↓ Annons ↑

Klaudy tar över Djungeltrumman

Nä, inte hela Djungeltrumman så klart. MEN. Det är inte varje dag en Melodifestivalen-deltagare får ta över vårt Instagramkonto. När vi tänker på det så har det nog aldrig hänt förut. Men nu är det dags.

William Schenberg aka Klaudy är fortfarande lite av en doldis men här i Göteborg har vi så klart haft koll på  24-åringen från Tolered länge nu.

Mest uppmärksamhet hittills i övriga Sverige har fått för sin medverkan i SVT:s Songland där han skrev låten Svarta Moln till Cherrie.

“När jag skriver musik så är det texterna som är i fokus. Min vision och dröm är att när jag sjunger mina låtar ska alla i publiken kunna sjunga med. Man ska känna, komma in i sårbarheten. Och jag vill att man ska uppleva min musik så starkt att den blir som ett soundtrack i människors liv. Den ska bli en del vid stora händelser som bröllop, dumpningar eller begravningar”, säger William Klaudy Schenberg.

Till Melodifestivalens deltävling nummer tre kommer Klaudy med låten För dig, som han skrivit med Åke Olofsson. Nu vet ni vem ni ska rösta på! Och vilket Instakonto ni ska följa.

24-åring från Tolered i Göteborg som släppt flera singlar de senaste åren och har medverkat i SVT-programmet ”Songland”.

 

Mer läsning

Intervju i Nöjesguiden

Intervju i Djungeltrumman