Annons ↓ Annons ↑

Klaudy om tredjeplatsen i Melodifestivalen

Ni missade säkert inte att Klaudy tog över vår Instagram under sin medverkan i Mellodeltävlingen i Växjö helgen som gick.

Där placerade han sig på en tredjeplats och gick alltså vidare till Andra chansen, förlåt ”sista deltävlingen”. Vi var givetvis tvungna att göra en uppföljande intervju.

Sportfråga: Hur känns det?
– Det känns helt otroligt roligt, mycket som har hänt nu efteråt, många dm:s att svara på och så vidare, haha!

Vad hade du för förväntningar innan du gick upp på scen i Växjö?
– Jag var faktiskt helt säker på att vi skulle komma sist så mina förväntningar var inte speciellt höga…

Var det nervöst?
– Ah det var hur nervöst som helst! Även om jag trodde att jag skulle komma sist så ville jag ju såklart göra ett så bra jobb och intryck som möjligt. Vad som helst kan ju gå fel, så jag var fokuserad på att göra allt rätt typ, hehe.

Det blev en tredjeplats i Växjö och du får en ny chans i en deltävling som tydligen inte får kallas ”andra chansen”. Vad tror du om dina möjligheter i Andra chansen?
– Asså jag vet typ inte riktigt, jag trodde ju att jag skulle komma sist men det gjorde jag ju uppenbarligen inte, så jag kan kanske får gissa på en tredjeplats där också 🙂

Var ska de som såg dig ta över Djungeltrummans instagram i helgen följa dig framöver?
– Då får det bli på min Instagram & Tiktok där jag heter klaudy.official 🙂

Har du fått blodad tand nu, blir det en satsning mot ett stadigt artistliv som Melloartist eller -låtskrivare? Utan att nämna några namn verkar det vara en rätt lukrativ karriär…
– Haha jadu… Jag kommer nog inte ställa upp som artist igen, men planen är ju att skriva musik åt andra mer och mer framöver, så vem vet, kanske sitter jag där i Greenroom om några år och vinkar åt kameran 🙂

Har du gjort en plan A och plan B, beroende på om du vinner Mellon eller inte?
– Tror verkligen inte jag vinner, haha, så har faktiskt inte någon plan angående det. Men planen blir att rida på denna vågen ett tag till och sen släppa en till EP så snart som möjligt, kanske innan sommaren!