Annons ↓ Annons ↑

Jobba med oss

Jobba med oss

Just nu söker vi:
Säljare
Redaktör Djungeltrumman

Säljare

Rasmus Winblad här, regionchef i Göteborg där vi arbetar med tidningarna Nöjesguiden, Djungeltrumman och Utmärkt Göteborg. Vi driver webbsidorna djungeltrumman.se och göteborgsdelen av ng.se. Utöver det material som tas fram till digitalt och print så arrangeras även event. Just nu expanderar vi och är därmed i behov av att öka vår säljkraft.

Är du en driven själ som gillar tempo och vill nå resultat? Vi söker någon som vill växa tillsammans med oss och bli en del av säljteamet. Din roll kommer innebära att du arbetar med samtliga titlar och projekt, allt från försäljning av event med Djungeltrumman till helsidesannonser i Utmärkt Göteborg.

Vi tillhandahåller ett välfyllt CRM, ett gött gäng och en grundlön med tillhörande resultatbaserad provision.

Meriterande erfarenheter

Du har tidigare arbetat med B2B-försäljning inom mediebranschen eller haft en annan liknande roll. Ett plus är om du har erfarenhet av att sälja till både print och digitalt.

Du har ett driv och arbetar bra i ett högt tempo. Du kan och vill ta ansvar och arbeta individuellt, men också vara en del av en helhet och arbeta mot gemensamma mål tillsammans med teamet.

Du har koll på medietrender samt förståelse för våra målgrupper. Det är en bonus om du befinner dig i någon av målgrupperna.

Omfattning

Heltid, tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Placering

Göteborg

Låter detta som något för dig?

Klicka här för skicka in din ansökan via vår Teamtailor-sida. Har du några funderingar så kontakta gärna mig, Rasmus Winblad, rasmus.winblad@nojesguiden.se

Redaktör Djungeltrumman

Djungeltrumman har sedan 2001 guidat göteborgare och gäster till det bästa staden har att erbjuda. Vi vill lyfta fram människorna som gör staden till Sveriges roligaste att leva i, och vår ambition är att vara Göteborgs bästa vägvisare till musik, klubb, fest och event. Vi kommer ut på djungeltrumman.se och i pappersform 11 gånger per år. Nu söker vi en ny redaktör med fokus på print till Djungeltrumman. Är det du?

Arbetsuppgifter

Som Djungeltrummans redaktionella nav håller du i produktionen av Djungeltrummans papperstidning, från ax till limpa. Du skriver en hel del själv men lägger med fördel ut en del längre jobb på frilans. Du leder idéarbetet kring innehållet och tycker utöver det gärna till kring varumärkets generella utveckling. Du korrar, löser bildmaterial och håller löpande kontakt med våra layoutare. Du lägger upp det material som produceras för tidningen på vår sajt djungeltrumman.se. När du har tid över så producerar du gärna nyhetsmaterial till sajten.

Omfattning

Tjänsten som redaktör med printfokus för Djungeltrumman ligger som utgångspunkt på cirka 70% men hur omfattande tjänsten ska vara är inte satt i sten. Om du är rätt person för oss och hellre vill arbeta heltid (eller mindre) så kan vi forma och anpassa arbetsuppgifter och ansvar utifrån det.

Kvalifikationer

Du är en noggrann och snabb korrläsare och en stabil stilist.
Du tycker om att vara ute i god tid och ser till att beställt material kommer in i tid.
Du talar flytande WordPress.
Du har erfarenhet från frilansande eller som anställd skribent – eller kanske av att vara redaktör för en mer eller mindre etablerad sajt eller tidning.
Det är en trevlig bonus om du har vissa kunskaper i Photoshop/Indesign/Final Cut eller motsvarande

Vem är du?

Vi är ganska säkra på att du är mitt i Djungeltrummans målgrupp och att du vet om det. Du bor i Göteborg, eller har koll på Göteborg sedan tidigare och är redo att flytta tillbaka. Du är nyfiken, du njuter av livet, du gillar nattklubbar och dagsfester.  Du är social och både gillar och klarar att arbeta med parallellt pågående projekt. Du har ett brett kontaktnät som tjänar dig väl i din nya roll hos oss.

Vilka är vi?

Djungeltrumman är en del av Nöjesguiden Media, som utöver Djungeltrumman även ger ut tidningar som Nöjesguiden, Kingsize, och Utmärkt Göteborg. Just nu är vi mellan kontor men i oktober flyttar vi in på Kungshöjd i ett kontor där där du kommer att sitta  med vår lokala säljorganisation och på sikt ytterligare en eller två medarbetare. Nöjesguiden Media är en del av koncernen HKM Media Group med verksamhet i Sverige och Irland.

När anställer vi?

Tillträde beror så klart på eventuell uppsägningstid, men så snart som möjligt är en bra utgångspunkt. Vi intervjuar kandidater löpande och hittar vi rätt person så slutar vi leta. Är du den vi söker? Hör av dig idag, imorgon kan det vara för sent! Skicka med länkar till publicerat material eller åtminstone arbetsprover som pdf. ANSÖK VIA VÅR TEAMTAILOR-SIDA.

Spontanansökan 

Det var allt, gällande lediga tjänster. Men känner du att du har något som vi saknar? Connecta med oss här! Vem vet – vi kanske kan hitta på något roligt tillsammans?