Annons ↓ Annons ↑

Helgens Spotifylista: RITUS

Det är helg, sol, sommar och återigen dags för det som är grädden på moset, nämligen helgens spotifylista. Denna veckan är det inga andra än klubbrävarna RITUS som ligger bakom urvalet av toner som kommer att få dig att vilja svänga på dina lurviga. 

Idag den 28/6 kör ni Café RITUß på Café Fluß med Christine Friberg, Prescott, Stavro Müller och Kasekenya. Vad kan den som dyker upp förvänta sig? 
– Vi har längtat efter att ta våra ritualer från grottan och ut under solen. På fredag är det premiär för det, det är då sommaren börjar på riktigt! De som har upplevt RITUS ridigare vet att det är ett utrymme för att dansa och träffa både nya och gamla vänner. Ritualen kring bra musik är i centrum och vi är noga med att göra våra ritualer på vårt sätt, det ska märkas att det är vi som står bakom! Vi tycker att Café Fluß är en given plats för det.

Vilka ingredienser behövs för att skapa den ultimata sommarfesten? 
– Du behöver ditt crew! Hur ska man ha det gött i solen utan att vara omgiven av människor man älskar? Pluspoäng: flera plagg att byta om när det är varmt och sen blir kallare mot kvällen – inte minst flera par skor, gärna tofflor och flera strumpor om du ska orka stomp your feet hela dagen och inpå natten. Badkläder skadar aldrig ifall man är spontan. Och viktigast av allt: varannan vatten – på riktigt. Hydration is the key to the summer vibration.

Vilken låt skulle ni vilja somna i en hängmatta till? 
Musique Par Le Ballon av Emil Berliner är en perfekt låt för det. Du har till och med fågelkvittret med där! 

Vad har ni i kikarn framöver? 
– Vi tar ett steg i taget, bland annat en WOW-förfest! Vi vill fortsätta skapa ritualer som för människor samman och som man vill återkomma till. Det ska vara en plats där det känns att den visuella, musikaliska och sociala upplevelsen är i fokus. Men den som skriver upp sig och håller koll på sin mail får se vad framtiden bjuder på.

Länk till eventet hittar du här.