Annons ↓ Annons ↑

Helgens Spotifylista: Edvin Linderoth

Det är återigen dags för en ljuv helg. Denna veckan är det dessutom ingen annan än singelaktuella Edvin Linderoth som ligger bakom Helgens Spotifylista.

Hej Edvin Linderoth, nu släpper du singel Ibland saknar jag min Volvo 850. Har du hittat en ny Volvo eller kör du elsparkcykel numera? 
– Tja! Jag har för tillfället lagt bilägande bakom mig, men så fort jag fixar en stadig inkomst på nått sätt så kommer jag införskaffa en bil. Modell vet jag inte än. Nu promenerar/cyklar jag mest, och det går helt ok i Göteborg.

Hur ser en vanlig helg ut för dig? 
– En vanlig helg nuförtiden består av sex stycken bärs, sju stycken cs-games, sex timmars häng med kompisar och 24 timmars uppladdning inför jobb-måndagen.

Hur skulle du beskriva din musik? 
– Den är poppig och lite rolig, med en del nostalgi och romantik! Lite blipp-bloppig brukar folk säga!

Hur har du tänkt kring valet av låtar i din spellista? 
– Jag valde låtar som jag tycker folk borde ha på repeat! Dom här låtarna går/ har gått varmt i mina lurar iaf! Så det är väldigt spridda skurar gammalt/nytt/känt/okänt/ledsen/glatt/snabbt/långsamt et cetera.

Kommer vi att få höra mer från dig framöver? 
– Nae, släpper denna sen pensionerar jag mig från musik och börjar jobba heltid som konsult. Nae, skoja! Det kommer en till singel i januari och sen en EP i februari, håll ut Sverige!