Annons ↓ Annons ↑

Foo Kafé är Avenyfamiljens senaste tillskott

På fredag den 17/5 får Avenyfamiljen tillökning i form av Foo Co och Foo Kafé, ett gratis coworking place samt en ny restaurang vid Skanstorget.

Vid de gamla banklokalerna i hörnet vid Sprängkullsgatan och Lilla Bergsgatan öppnas nu Foo Kafé. Adressen är densamma som kommer att inhysa Avenyfamiljens planerade satsning med restauranger och FOMO, ett hotell som planeras att få hela 16 våningar.

Processed with VSCO with a6 preset

Foo Kafé och Foo Co öppnar dock upp redan nu på fredag och i menyn hos Foo Kafé kommer en att finna pizza, smårätter, bowls och bagels men även öl, vin och drinkar. På den övre våningen där Foo Co huserar finns ett 350 kvadratmeter stort coworking-place som är fritt att använda och för den som blir sugen på att runda av arbetsdagen på ett mer avslappnat vis finns såväl arkadspel som pingis på Foo. 

– Det vi skapar här är unikt i staden eftersom det är helt fritt att sätta sig här, inga bokningar, inga kostnader, det har ingen gjort tidigare tror jag, vanligtvis kostar coworking-ytor ju hyra, men vår ambition är att ge förutsättningar för en annan slags kreativ anda och det gör vi genom att skapa moderna mötesplatser, säger Tobias Hamberg, VD Avenyfamiljen.