Annons ↓ Annons ↑

Europas största utomhusbio kommer till Slottskogen

Den 29 augusti kommer Europas största utomhusbio till Slottskogen. 

I slutet av sommaren kommer Europas största utomhusbio till Slottskogen, den 29 augusti kommer du som är sugen på pakhäng att kunna slå dig ned för att se på bio i parken mellan 15.00 – 00.30. Utomhusbiofestivalen har arrangerats i Slottskogen sedan 2017 och likt tidigare år kommer det att finnas livemusik, dj:s, foodtrucks, en biokiosk och glasskiosk utöver filmvisningen. Det hela avslutas med en officiell efterfest.

– Festivalen brukar öppnar vid klockan tre då foodtrucks, biokiosk med mer öppnar. Dj och liveband börjar spela strax därefter och de flesta besökare brukar vara på plats redan vid klockan sex, filmen som är höjdpunkten under kvällen startar senare vid tio när mörkret har börjat falla och stjärnorna börjat lysa under sommarnatten, säger arrangören Rikard Jonsson, Big Crowd Factory.

Arrangörerna följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och är tydliga med att de kommer att vidta nödvändiga åtgärder alternativt ställa in evenemanget om restriktionerna ligger kvar i augusti månad.