Annons ↓ Annons ↑

Erikshjälpen Second Hand öppnar ny citybutik

Under torsdagen den 18 november öppnar Erikshjälpen Second Hand upp sin nya citybutik i Rosenlund. 

Erikshjälpen Second Hand öppnar en ny butik i lokalen på Rosenlunsgatan 8 i Göteborg. Den nya butiken kommer att innehålla second hand, en gåvomottagning och ett kafé. I butiken kommer även människor som av olika anledningar hamnat utanför arbetsmarknaden att få pröva sin arbetsförmåga, praktisera och förbereda sig för att kunna komma ut i arbetslivet.

– Att vi äntligen ska öppna känns fantastiskt roligt! Vår butik är mycket mer än en vanlig butik, den bidrar till att ge nuvarande och kommande generationer hopp. Att vi öppnar mitt i stan innebär också att vi nu har tre starka och välbesökta butiker i Göteborg, som tillsammans bidrar till hopp och hållbarhet i flera dimensioner, säger butikschef Louise Svensson.

Butikens öppnande kommer att firas under fyra dagar mellan den 18-21/11 med såväl minikonserter som barnaktiviteter. Butiken kommer även att ha ett tätt samarbete med Erikshjälpens webbshop där man kan beställa varor från webben i butiken och välja mellan att hämta ut dem på plats eller få dem hemskickade.