Annons ↓ Annons ↑

Hallå Felicia, Djungel­trummans nya klubbredaktör!

Djungeltrumman värvar nytt på löpande band och nu välkomnar vi nya klubbredaktören, Felicia Gauffin Jatta! Hon lovar att hänsynslöst guida er genom Göteborgs dansgolv, eventvimmel och barhäng.

Hej Felicia! Hur är läget?
– Tja! Det är himla bra med mig. Solen strålar äntligen över Göteborg och mitt humör ändras verkligen efter vädret så ja, det är helt enkelt awesome!

Vem är du egentligen?
– Det här är så svårt! Men som sagt så är jag Felicia. En pastaätande tjej med rötterna i Kungälv men Göteborg är min nuvarande stad. Trivs som bäst på klippor vid havet eller i soffan framför The Real Housewifes of Beverly Hills. Personer i min närhet brukar ofta säga att jag är glad, så det får jag lita på.

Din första vecka som klubbredaktör har börjat, hur känns det hittills?
– Det kan inte kännas annat än bra då jag fått ett så bra välkomnande från alla på kontoret. Detta ska bli skoj!

Vad saknar klubb-Göteborg?
– Göteborg saknar mig och här är jag! Nej, skämt åsido, Göteborg har mycket men inte allt. Jag tycker stadens klubbar borde vara lite mer demokratiska när det kommer till val av musik. Slopa lite av housen (Avicii, Axwell med flera, you know the drill) och plussa på mer hiphop, r’n’b, deep house och techno. Ett större och bredare klubbutbud skulle också uppskattats.

”Dansa snyggt, vad är det?”

Vart hittar man dig i Göteborg? När du inte är på kontoret förstås.
– Mina ställen är Kafé Magasinet eller NDF (Nefertiti Dance Friday) så om du inte hittar mig där, vet jag inte riktigt var du ska leta. Kanske längst kanalen en solig dag eller på en cykel swishandes genom staden. Om jag inte är där heller befinner jag mig nog i min hemstad Kungälv och äter baddare från Göteborgs Kex.

Vad är det bästa med Gbg? Och det sämsta?
– Det sämsta med Göteborg är betongbyggnaden mitt i stan. Även kallad Nordstan. Finns det något bygge som är så miserabelt? (Då räknar jag ej med Anna Books hus i Arga Snickaren). Min kärlek till Göteborg blir som störst under sommarmånaderna då stadens positiva sidor framhävs som mest. Allt blir mer levande. Dessutom blir klubbarna en aning bättre och fler under de månaderna.

Jag känner mig oftast ganska lame när jag gör mina moves på dansgolvet, har du några tips på hur en dansar snyggt?
– Dansa snyggt, vad är det? Mitt tips till dig är att fortsätta med dina moves. De bästa moves är de du gör när du är ensam. Så tänk att du är ensam i rummet och gå ALL IN bara!

Vad vill du säga till göteborgarna?
– Det ska bli så nice att vara er klubbredaktör! Dansa på så lär vi ses snart.