Annons ↓ Annons ↑

Djungeltrumman tipsar: Second hand online

Ibland kanske du söker efter något specifikt men inte riktigt har suget att ägna timmar och åter timmar i butiker bland klädhängare. Nätet är din vän, bekanta dig med fem riktigt bra second handsidor som dessutom har sökfunktioner så att du slipper scrolla i evinnerlighet.  

Auctionet

Man kan spendera timmar på Auctionet helt utan större problem. Sidan har slagit samman auktionshus runtom i Sverige och även från andra delar av Europa och bjuder in till allt ifrån maffiga tavlor till unika fåtöljer och fräsiga solglasögon. Är du på jakt efter en unik present till en kär vän eller ny inredning till ditt hem är detta sidan för dig. 

secondhand.se

Erikshjälpen har en stor och go second handsida där du hittar det mesta inom hus och hem samt  kläder och smycken. Är du på jakt efter en personlig outfit är det definitivt värt att scrolla runt lite, ibland har man till och med tur och hittar ett riktigt guldkorn. 

Tradera

Tradera kan ty sig något oändligt och förvirrande för den nyinvigna men blir snabbt en guldgruva för den envetna. Här hittar du lite allt möjligt, exempelvis riktigt udda skulpturer men även märkeskläder som fått en riktigt bra prisreducering när deras nuvarande ägare rensar garderoben. Tålamod är ledordet här, men den som inte ger sig belönas också rikligt. 

Vestiaire Collective

Är du sugen på något riktigt lyxigt är detta sidan för dig. Med fokuset riktat på premiummode bjuder Vesistare Collective in till både herr- och damshopping. Här kan du hitta riktiga paradkläder från Gucci och Chanel till Apc och Prada. Bara plånboken sätter gränserna. 

Blocket

Den gamla godingen Blocket är bra till mycket. Här kan du köpa soffor, skåp, matsalsmöbler, cyklar, kläder, pokémonkort – ja till och med katter. Det kanske kräver en hel del scrolling för att hitta det du söker, men du kommer att få bevittna mycket kul under tiden.