Annons ↓ Annons ↑

D666PAK släpper debutsingel

Martin Forsell eller D666pak som han även kallar sig har synts runtom på stadens scener genom åren. Nu är han tillbaka med ett nytt indieprojekt som ser livet från den ljusa sidan. 

Berätta om ditt nya indieprojekt. Hur föddes ideén till att dra igång det? 
– Nej men allt har väl kommit ur att jag köpte mig en hemmastudio och började producera/spela in allt hemma, vilket ändrade mitt sätt att skriva musik på. Jag vågar testa olika stilar och instrument. Arbetssättet har ändrat sig också då jag bara arbetar ihop med min producent Håkan Persson och min trumslagare Peter Turesson. Det är annorlunda, men framförallt inspirerande.

Snart släpper du singeln Holy ”God”, vad handlar den om? 
– Det handlar väl lite om att jag nu äntligen börjar se mer ljust på mitt liv och framtid. Jag tycker att låten för en positiv tanke om att mår man dåligt utav olika anledningar så finns det hopp och en väg till något annat, något bättre.

Vad har du inspirerats av rent ljudbildsmässigt?
– Mycket är baserat på 80-tals synthar och en mer producerad sång. Men jag har lyssnat mycket på Bon Iver och Billie Eilish på sistone. Kanske finns det inspiration taget därifrån.

När passar det som bäst att lyssna på Holy ”God”
– Ja du. Mitt tidigare har passat bra med nerdragna persienner men nu tycker jag att man kan åtminstone dra upp dem på glänt och ta ett dansteg eller två.

Vad kommer vi att få höra ifrån dig härnäst? 
– Har en till låt som är inspelad och klar. Men den släpper jag nog inte förrän efter sommaren när Per Gessle har spelats klart. Hur som helst så har jag och min vän Adam Johansson spelat in en musikvideo till ”Holy ”God” som snart släpps. Jag åker både motorcykel och dansar ute i rymden?!

Hur kommer du spendera sommaren? 
– Har inget planerat utan tänker ta det som det kommer. Men vill gärna träffa vänner och familj så mycket som möjligt.