Caia Cosmetics till NK

Bianca Ingrossos sminkbolag Caia Cosmetics öppnar butik i NK Göteborg den 1 juni i år.

NK Göteborg är ett av de främsta bland Skandinaviens varuhus och en självklar destination i Göteborg för att inspireras av skönhet, mode och livsstil. NK vill alltid erbjuda sina besökare unika och exklusiva shoppingupplevelser som skapar minnen för livet och är nu glada att kunna berätta att CAIA Cosmetics öppnar sin första fysiska butik i Göteborg på entréplan i NK Göteborg, den 1 juni 2024.

Bianca Ingrosso, grundare av CAIA Cosmetics, uttrycker i ett pressmeddelande sin oförställda glädje över denna nya milstolpe.

– Att öppna vår första permanenta butik på NK i Göteborg är ännu en dröm som går i uppfyllelse för oss på CAIA och vi ser fram emot att välkomna våra kunder till vår magiska värld. Det här är bara början på vår resa in i den fysiska detaljhandeln, och vi är otroligt tacksamma för möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med vårt fantastiska community.

Dag Agård, som är varuhuschef på NK Göteborg är inte heller han särskilt missnöjd.

– Vi är väldigt glada stolta över att få introducera ett unikt och exklusivt varumärke som CAIA Cosmetics till alla våra kunder och fortsätta stärka oss som den självklara destinationen inom skönhet, mode och livsstil i Göteborg. Vi vill alltid erbjuda det absolut bästa sortimentet, och med CAIA Cosmetics tar vi ytterligare position kring vårt erbjudande, allt under NK:s tak.