Annons ↓ Annons ↑

Amanda Spanar: Juli

Varje månad spanar Djungeltrummans chefredaktör Amanda Båmstedt efter det bästa och sämsta med samtiden. 

Månadens hiss

Wolfgang Vincafés uteservering
Herregud vilken bra eftermiddagssol det är hos Wolfgang Vincafé. Det är nästan så att det tar emot att dela med sig av detta guldkorn till uteservering men nu gör jag det ändå.

Aurelia Deys Sunday Service Talks 
Aurelia Dey är inte bara grym på att sjunga, nu är hon även aktuell med webbserien Sunday Service Talks som släpps på Youtube och IGTV varannan söndag. Programmet gästas bland annat av artisten Nayomi, Salem Yohannes och Segal Mohammed och tanken är att serien ska fungera som en plattform för den afrikanska diasporan. Klicka på play och dyk ned i djupa, viktiga och mysiga samtal. 

Dating Around 
Netflix har en ny säsong av dejtingserien Dating Around och den är lite lökig men….bra. Perfekt att sträcktitta på under regniga sommardagar. 

 

Månadens diss

Pollen
Förpestar sommaren precis som vanligt. 

Wraps
De förproducerade wrapsen som du kan köpa i matbutiker är verkligen sällan så bra som en hoppas på. Rörorna är antingen torra eller vattniga, brödet solkigt och svampigt och grönsakerna halvdassiga. När ska matbutikerna lära sig att plocka bort wrapsen för gott? 

Fästingar
Sommar, sol och fästingar på jakt efter smarriga värddjur. Finns det något äckligare än att känna hur en liten fästing kryper på kroppen precis när du håller på att slumra till? Näe…