Annons ↓ Annons ↑

Aden x Asme x Axel x Arigato – ny skiva och nytt samarbete

Imorgon, fredag 15 oktober, är Aden x Asme dubbelt aktuella. Dels med släppet av nya skivan Sista 12, och i samband med det även med ett rykande hett samarbete tillsammans med Axel Arigato.

För snart tre år sedan släppte Hammarkullens egna Aden x Asme, debutalbumet 12 till 12 som i ett slag gjorde dem till två av Sveriges mest streamade rappare. Sedan fokuserade de på sina varsina karriärer en stund, men i somras kom ett livstecken när de tolkade Håkan Hellströms Känn ingen sorg för mig Göteborg tillsammans. Imorgon, den 15 oktober, är det äntligen dags för skivsläpp nummer två, kallat Sista 12. Samtidigt släpper man del 3 av sin kortfilmsserie på sin egen Youtubekanal.

Men inte nog med det. I samband med släppet gör duon ett samarbete med Axel Arigato, bestående av en kapselkollektion i begränsad upplaga där hoodie, t-shirt, och träningsoverall ingår. Dessutom gör duon ett liveframträdande ihop med Axel Arigatos Music Truck-koncept, som tyvärr för göteborgarna bara verkar hända i Stockholm.