Annons ↓ Annons ↑

Way Out West ställer in årets festival

Way Out West ställer in den stundande festivalen 2020. 

Idag meddelade Way Out West att de, likt många andra stora evenemang, har fattat beslut om att skjuta upp sin festival till 2021 på grund utav Covid-19-pandemin.

– Nu väljer vi att drömma om en ljusare framtid. Sekunderna innan din favoritartist kliver ut på Flamingos scen, Dungens pulserande dansgolv. Kvällar som blir till nätter på Bananpiren. Den där konserten på Pustervik du snubblar in på utan att veta vad du ska förvänta dig, för att en timme senare lämna lokalen med ett nytt favoritband. Det bästa Way Out West någonsin. Där är vi i tanken. Lyssna på myndigheterna, ta hand om varandra och stay safe. Vi ses snart igen. 2021 är närmare än du tror, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande

Vad gäller för de som redan har köpt biljett?

Den som redan köpt biljett till 2020 kommer att kunna behålla sin biljett till 2021, och kommer då att bli uppgraderade till Premium. Men det går även att återlösa biljettköpet.

Vilket datum arrangeras Way Out West 2021?

Ett nytt datum för festivalen är redan släppt: den 12-14 augusti 2021 ska Way out West återigen vara redo för att återinta Slottskogen.

Vilka akter spelar på Way Out West 2021?

Det återstår att se vilka akter som är kvar 2021, vilka som byts ut, och vilka som blir nya för året. Flera av de redan släppta artisterna för 2020 kommer enligt arrangörerna att vara en del av nästa års line-up, men det kommer också tillkomma många nya akter – både stora och små. De första artisterna kommer att tillkännages inom en snar framtid.