Annons ↓ Annons ↑

Möt Anna-Karin Hellborg Djungeltrummans nya bloggare

Säg hej till Djungeltrummans senaste bloggtillskott Anna-Karin Hellborg som längtar efter att fylla dirty thirty och göra veganska semlor med extra mycket florsocker på. 

Hej Anna-Karin Hellborg, vem är du? 
– Hallå! Väldigt kortfattat är jag en kreativ, snart 30-årig, kvinna som fotar, målar och skriver en himla massa.  Jag är uppvuxen i skogen, i Lilla Edet, men har bott flest av mina vuxna år i Stockholm och har också hunnit bo i Malmö, Halmstad och Lidköping men är sedan maj förra året återigen Göteborgare (även om det inte är något jag skulle kalla mig själv helhjärtat än).

Var hänger du helst i Göteborg? 
– Oj, på den fronten känner jag mig fortfarande ny i stan. Men har hamnat på Kafé Magasinet en himla massa gånger i höst. Dels för att det är trevligt men också för att min byracka får hänga med! Av den anledningen har det blivit rätt mycket häng runt tredje lång. I somras satt jag och mina vänner mycket på Zamenhofs uteservering; men vet egentligen inte vad jag tyckte om själva stället mer än att solen träffade oss rätt i nyllet på precis rätt sätt när vi satt där. Åh, nä, nu drömmer jag mig bara tillbaka till uteserveringarnas tid och hua vad jag längtar!

Det är semmelsäsong. Hur äter du din semla? 
– Jag pysslar ihop min själv (fast brödet köper jag, så bra tålamod har jag tyvärr inte) med fluffig och söt havregrädde, tunt men jämt lager av mandelmassa och massa florsocker på locket! För den som inte gillar mandelmassa kan jag lägga in en tjock vegansk vaniljkräm.

Vad kommer en att kunna läsa om på din blogg? 
– Jag kommer att dela med mig av mina upptåg som innefattar allt från Sveriges största skönhetsmässa för journalister, skribenter och bloggar som jag ska på i helgen, någon gala här och där, utflykter, massa film och konst, recensioner, foton – i synnerhet porträtt, vegankrubbtips (jag äter mig igenom städer och lagar skitgod mat), köpstoppsinspiration och en himla massa annat.

Vad kommer en absolut inte att kunna läsa om på din blogg? 
– Du kommer absolut inte kunna läsa om hur du gör slime eller tips om fast-fashion-shopping.

Vad ser du mest fram emot under 2020? 
Jag ser fram emot att bli 30. Min födelsedag har alltid varit min favorithögtid och nu blir jag dirty thirty vilket jag ska fira på något spektakulärt eller åtminstone urfantastiskt sätt!

Läs Anna-Karin Hellborgs blogg här.