Annons ↓ Annons ↑

Åtta goa Göteborgare om året som gått: Oliver Strige

Hur var egentligen 2019? Vad tänker en på när en vinkar hejdå till 10-talet? Och har folk ens nyårslöften längre? Vi frågade åtta stycken riktigt goa Göteborgare om deras år. Här kommer Oliver Striges årssammanfattning.

Oliver Strige, @oliverstrige
Vem är du och vad gör du? 
– Jag heter Oliver, är 25 år gammal och kommer från Hisingen. För det mesta festar jag på mina klubbar, Port Du Soleil, 8ight och Excet som jag är nattklubbschef (vidrigt namn och titel) på. Under den övriga tiden så försöker jag hindra mig själv från att lägga upp dålig content på Instagram. Det går sådär.

Vad är det bästa som hänt dig i år? 
– Det måste varit när jag fick mina chefer att inse att Tyga var värd pengarna så vi tillslut bokade honom på Port Du Soleil nu i somras.

Vad är det sämsta som hänt dig i år? 
– A$ap Rockys besök i Sverige som fick Tyga att avboka sin spelning hos oss på Port Du Soleil. 

Vad har du för nyårslöften du filar på? 
– Släppa låt tillsammans med Håkan Hellström eller typ något tråkigt som att spara pengar eller träna mer. Jag har dock aldrig hållit ett nyårslöfte ever så tro inte jag kommer släppa en låt med Håkan eller spara pengar och så vidare.

Vad är det mest minnesvärda från 2010-talet? 
– Me-too hösten 2017 och grillförbudet sommaren 2018.

Dela med dig av en bild som sammanfattar ditt 2019. 
– Efter den nya uppdateringen av Iphones ios bla bla bla så fuckade min autocorrect ur fullständigt och jag har aldrig skrivit så mycket fel i sms under hela mitt liv. Den bilden sammanfattar 2019 för mig.