Annons ↓ Annons ↑

Djungeltrummans guide till nyårsfirandet 2018

All dressed up and nowhere to go? Det har aldrig hänt oss, vi svär. Till största delen beror det på våra utmärkta klubbguider och här har ni en som täcker nyårsafton.

True Love
Allas vår balladklubb är tillbaka! Denna gång blir det dock annat är bara ballader, det vankas nyårssupé! Vi snackar torskrygg, löjrom, vinpaket och så vidare. (Vill en bara dansa till ballader i neonljus går det såklart utmärkt)

Truckstop Alaska
Det har varit ett omvälvande år för anrika Trucken och passande nog har de en nyårsfest med temat ”denial”. Dessutom gör möjligtvis H-Squad årets första spelning i stan med start 01.00. Bakom skivspelarna står Martin Larsson och Gabbi. OBS! Medlemskap är obligatoriskt.

Den stora nyårsfesten
The Concept anordnar en rejäl baluns för nyårsfirare med en mastig supé och show följt av brakfest. Dessutom har Wish You Were Queer ett finger med i spelet och hostar förfest. Bakom skivspelarna hittar vi inte helt obekanta DJ-duon Aggressivt Hångel.

Fyrverkeri och bubblor
Lagom till GP:s fyrverkeri öppnar Taket upp för vintern och bjuder på bubbel. Inget tolvslagsfirande, men en perfekt liten försmak av vad som komma skall.

Drop-in vigsel
I Masthuggskyrkan fortsätter den numera treåriga traditionen med spontana bröllop på nyårsafton. Så slå slag i saken väl. If you like it then you should have put a ring on it och så vidare (självklart snackar vi dagtid här, för du bör nog fortfarande vara vid ditt sinnes fulla bruk om du faktiskt tänkte göra detta).

Henriksbergs Nyårsfest
Stigbergslidens stolthet öppnar portarna och bjuder liksom många andra i stan på supé dagen till ära. Dessutom utlovas något djävulskt med dans.

Nyårsfesten på Park Lane
Vad vore väl nyår utan ett besök på avenyn? Park Lane ställer plikttroget till med nyårsfirande. ”Stans underbaraste nattklubb” enligt underhudsfettfria Peter Siepen som dagen till ära faktiskt kommer att vara på plats.

Nyår på Push
Nattklubbsatmosfär kanske helt är din kopp te på nyårsafton, och vem klandrar dig? Push bjuder in till ett nästan arbetsdagslångt festande. Kom och gå när det än passar (om du har biljett). För nyårsafton har väl ändå årets sista och längsta natt?