Annons ↓ Annons ↑

Miriam Bryant och Neiked i nytt samarbete

Det senaste vi hörde från Miriam Bryant var att hon fick ett tåg döpt efter sig. Nu är hon tillbaka med låten How Did I Find You som hon gjort ihop med Victor Rådström från Neiked. 

Göteborgarna Miriam Bryant och Victor Rådström från Neiked-kollektivet har gjort en ”indiedänga” ihop. Omslaget är en crazy bild på när Victor Rådström tatuerar in singelns initialer på Bryant, spexigt va? Miriam Bryant säger:
– Jag och NEIKED skrev låten tillsammans med en vän för nästa fyra år sedan och har sedan dess har den varit min absoluta favorit. Det känns väldigt speciellt att den äntligen släpps och jag hoppas att alla kommer att gilla den lika mycket som jag gör!

Uppdatering: Den 30 oktober släpptes en officiell video. Här är den:

Singeln är hämtad från Neikeds kommande debutalbum Best Of Hard Drive. Om man vill lyssna på den och läsa samtidigt så kan man göra det en centimeter nedanför den här texten.

 

Victor Rådström och Miriam Bryant samarbetade redan 2013, då med Bryant’s debutsingel Finders Keepers. Det senaste samarbetet var Bryants singel Rocket, som har över 17 miljoner streams på Spotify. Neiked är vad Victor Rådström kallar sitt kollektiv av svenska artister, producenter, låtskrivare och vokalister.