Annons ↓ Annons ↑

Årets första klubbrunda!

Ni tänker att det bara är att sova såhär årets första helg. Jo, jag håller med. Men nog fasen rycker det i gå-ut-baguetten på er? Precis. Då kör vi!

Torsdag: Lill-lördag är ute, nu kör vi lill-fredag, och det är torsdagarna! Sen Jazzhuset gick i graven irrar du runt och vet inte var du ska. Men du ska vara kulturell och går på Erik Berglins vernissage och tittar på fåglar. Där blir du så lullig på vernissage-vin att du bara går och sätter dig på närmsta ställe. Det blir teatergatan. Det är nyrenoverat och fint. Sen går du hem.

Fredag: Du vaknar upp, sträcker dig för att det är så skönt och sen är det bara att knega. Eller så är du ledig idag, det är ju kutym att ha halvdag så du tar dig en heldag. När du startat dagen med frukost på lokal, bläddrat bland lite böcker på Myrornas, hunnit hem för en raggardusch är du redo. Du har dessutom ”förat” med en dusch-öl. Ingen verkar vara i stan, de flesta verkar vara i Malmö på något Nöjesguiden-event. Men du drar till Studio HPKSM. Det är programsläpp och lite sånt fräckt där då. Francesca & Luigi spelar live och det älskar vi ju. Sen drar du till M3, alla skämtar om att milleniumet nu är myndigt och du accepterar det. Det serveras 3,5:or och allt känns ganska bekant. Egentligen ska du gå hem, men eftersom du äntligen hittat några som inte är i Malmö slår ni sällskap mot Avenyn. Ni drar till Parkan. Som en spritlucka fast en vanlig helg. Jesus!

Lördag: Idag sträcker du inte på det. Livet är hårt och du ligger kvar i sängen. Men du drar till The Rover och Mikkellers running club. För du, som alla andra har avlagt idiotiska nyårslöften. Men det är trettondagen, och eftersom du glömde Gud helt under julafton pallrar du dig på Bach-koncert i Örgryte Nya Kyrka. När du gråtit en skvätt och sånt som hör till är det dags att dra till city. Det händer så mycket idag. Du svämmar över av FOMO, men tar dig till HokiMoki. Du vill inte missa Samo DJ. Korvfesten på HPKSM skippar du, du var ju där igår ändå. Men GBG har som Stockholm blivit kallt och du behöver värme. Dags för reggae! Du drar till Back2DaBack. Ingen annan brydde sig om dub, utan är på Kompani 415. Dit vill du med och fira Cats & Dinosaurs. 

Söndag: och vilodagen är kommen. Nej då, nyårslöftet gör sig påmint igen. Du går på pilates. Och sen förbi en självförsvarskurs. Sen drar du till hagabion, de ska ha Bergman-söndag och du vill självplåga dig.

 

Passade ingenting vi föreslagit dig? Bestäm själv med vår klubbguide!